Stærke relationer skaber glæde, der kan smages og føles

Vi vil sikre, at kærligheden til gode relationer, nærvær og kvalitetsprodukter bibeholdes i en verden i udvikling

Baggrund for DiningSix

Teamet bag DiningSix består af de seks venner Morten, Sandra, Troels, Søren, Kasper & Kristian. Teamet opstod i 2009, da Sandra fik muligheden for at forpagte restauranten Slap Af i Skolegade qua sit job som bestyrer for stedet. I samarbejde med Morten samlede hun et hold der sammen overtog forpagtningen. Det blev de selvsamme seks venner, der den dag i dag sidder i ejerkredsen af DiningSix. De har bygget koncernen op fra bunden og med hver deres baggrund, ekspertise og erfaring komplimenterer de hinanden optimalt.

Det hele startede med …

De seks venner fandt i sin tid sammen ved en tilfældighed, og det var dengang ikke planen, at det skulle munde ud i den massive vækst, de i dag er vidne til. Dengang var det blot et par restauranter, der blev drevet helt uafhængigt af hinanden, og som kørte hver sit liv. Først efter flere år fik projektet fuld fokus fra alle partnere, og i januar 2017 blev DiningSix stiftet for at professionalisere det hele. Morten blev indsat som direktør, og der blev oprettet en særlig stilling til hver af de resterende partnere. Desuden blev en del af medarbejderne i restauranterne forfremmet til ledende positioner. Målet var at sikre driften samt væksten, og det blev for alvor en levevej for alle partnerne.

DiningSix står bag en række restauranter, men er mest kendt for de tre KöD-restauranter, der ligger i både Aarhus og København. Restaurantkonceptet åbnede første gang i august 2014 i Aarhus. Herefter åbnede den første i København i juni 2015, der sidenhen fik en søsterrestaurant på Vesterbro i 2016. Foruden de tre KöD-restauranter står DiningSix bag restauranterne Slap Af, Basso og Klokken samt har en anpart i cocktailbaren LouLou (denne drives af Rekom). Derudover er der på det seneste blevet satset markant på segmentet ”ud-af-huset” med en selvstændig afdeling samt leje af cateringkøkken i både Aarhus og København.

 

1 december, 2009

Slap Af åbner

1 august 2014

KöD Aarhus åbner

1 juni 2015

KöD København åbner

1 april 2016

KöD Vesterbro åbner

1 juni 2017

Lou Lou åbner

1 september 2017

Köd Aarhus flytter til Åen

2 september 2017

DiningSix Events åbner

14 september 2017

Basso Aarhus åbner

20 april 2018

Basso København åbner

15 juni 2018

Klokken Aarhus åbner

31 december, 2018

Slap Af overdrages til ny ejer

1 marts 2019

KöD Olso åbner


Ledige
stillinger

Aktuelle stillinger

Den ultimative elevplads

Opstart og færdiggør din kokkeuddannelse hos DiningSix og få en bonus på 50.000 kroner!
Som elev hos DiningSix bliver du en del af et omfattende fællesskab med mere end 200 kollegaer inden for kokke- og tjenerfaget på tværs af vores restaurant-koncepter samt vores cateringafdeling. Vi prioriterer vores elever meget højt, hvor læring og dygtiggørelse er nogle af nøgleordene. Til gengæld forventer vi ambitioner, seriøsitet og passion.

Køkkenpersonale søges til KöD Aarhus

Vi har for tiden rigtig travlt og leder lige nu efter flere dygtige ildsjæle til KöD Aarhus. Vi leder lige nu efter kokke, køkkenmedhjælpere samt runners/opvaskere.

Deltidsstilling: Tjener hos Basso Aarhus

Vi leder lige nu efter endnu flere ildsjæle til vores tjenerteam hos Restaurant Basso i Skolegade i Aarhus.

Backend-udvikler

Vi leder efter en dygtig og grundig Backend-udvikler, der værdsætter kvalitetskode og mestrer Laravel, til vores livlige kontor i København nær Rådhuspladsen.

Deltidsstilling: Køkkenmedhjælper hos Basso København

Er du vores nye køkkenmedhjælper? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet

Ledige stillinger til helt nyt restaurantkoncept i Charlottenlund

Vi er netop nu igang med at udvikle et helt nyt restaurantkoncept, og du har muligheden for at være med helt fra starten af.

Fuldtidsstilling: Køkkenmedhjælper til DiningSix Catering i Aarhus

Er du vores nye køkkenmedhjælper? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen cateringoplevelse baseret på høj kvalitet

Søg et job uopfordret

Vi er altid på udkig efter nye talenter til vores forskellige afdelinger. Finder du ikke noget der passer dig, så send endelig en motiveret via denne formular. Vi glæder os til at høre fra dig!

  • Tilladte filtyper: jpg, gif, png, pdf.