Skip to main content

Vegetar menu
Instruktion vejledning


OBS! LÅG TAGES AF ALLE ELEMENTER, FØR DE SÆTTES I OVNEN

  • Tænd din ovn på 185° varmluft
  • En halv time før I ønsker at spise hovedret, sættes lasagnen ind i den forvarmede ovn
  • Sæt minuturet til 20 minutter
  • Når uret ringer er maden færdig, og den tages ud af ovnen

HUSK ALTID at se og mærk på maden. Tiderne kan variere afhængigt af ovn og antal kuverter

Trøffellasagne ca. 20-25min

Hvis du har tilkøb, kan du se tider her:

Torsk bagt m. små cherrytomater & pesto

8 min

Små stegte kartofler m. pesto 

Ca. 25 min

Bagt spidskål m. hasselnødder & citronolie

15-20 min

Bagt selleri m. brunet smør, salvie, kapers & hasselnødder 

Ca. 20-25 min



Efter maden 
Fade, skåle etc. skal være skrabet og skyldes fri for madrestere.
Fade, skåle etc. sættes derefter direkte tilbage i termokasserne.
Termokasserne må ikke lukkes helt tæt – lad dem stå på klem.

OBS! Find gerne én i selskabet, der har styr på at skære kød ud. Hvordan kødet skæres ud, er afgørende for mørheden. En god hovedregel er, at man altid skærer MOD kødfibrene. Skær kødet i den ønskede tykkelse (vi anbefaler 0,5 cm eller tyndere). Det er vigtigt at give kødet rigeligt med salt efter udskæringen.