OBS! LÅG TAGES AF ALLE ELEMENTER, FØR DE SÆTTES I OVNEN
- Tænd din ovn på 185° varmluft
- En halv time før I ønsker at spise hovedret, sættes lasagnen ind i den forvarmede ovn
- Sæt minuturet til 20 minutter
- Når uret ringer er maden færdig, og den tages ud af ovnen
HUSK ALTID at se og mærk på maden. Tiderne kan variere afhængigt af ovn og antal kuverter
Trøffellasagne ca. 20-25min
Hvis du har tilkøb, kan du se tider her:
Torsk bagt m. små cherrytomater & pesto
8 min
Små stegte kartofler m. pesto
Ca. 25 min
Bagt spidskål m. hasselnødder & citronolie
15-20 min
Bagt selleri m. brunet smør, salvie, kapers & hasselnødder
Ca. 20-25 min
Efter maden
Fade, skåle etc. skal være skrabet og skyldes fri for madrestere.
Fade, skåle etc. sættes derefter direkte tilbage i termokasserne.
Termokasserne må ikke lukkes helt tæt – lad dem stå på klem.
OBS! Find gerne én i selskabet, der har styr på at skære kød ud. Hvordan kødet skæres ud, er afgørende for mørheden. En god hovedregel er, at man altid skærer MOD kødfibrene. Skær kødet i den ønskede tykkelse (vi anbefaler 0,5 cm eller tyndere). Det er vigtigt at give kødet rigeligt med salt efter udskæringen.