Bare rolig, du kan trygt bestille! Du har nemlig gratis afbestilling frem til 4 dage før levering – Gælder alle ordre med levering inden 25 december 2020

Tapas ud af huset

– Få Tapas ud af huset leveret lige til døren

Tapas catering egner sig godt til receptionen, det aktive selskab eller til aftenen hvor snakken, hyggen og maden gerne må vare længe. Kombinationen af små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig spiseoplevelse. 

Med vores tapas får dine gæster det klassiske oste- og pølsebord. Til den klassiske menu kan I tilføje ekstra serveringer alt efter smag og behag – der er også alternativer vegetarer. 

Mad til døren, anrettet og klar til servering

Vidste du, at når du bestiller mad fra DiningSix, så kommer alt anrettet og klar til servering ved modtagelsen? Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om tilberedning og stegetider, men i stedet kan bruge tiden med dine gæster.

Tapasmenu

Minimum 4 kuverter 

Pølsebord
– Spansk chorizo & Grignotons (små stærke chorizo)
– Lufttørret spansk Serrano skinke (15 mdr.)
– Italiensk trøffelsalami
– Krydret fennikelpølse

Osteplatte 
– Dansk Vesterhavsost
– Fransk brie med druer & solbærmarmelade
– Tomme de savoie med peberfrugt

Tilbehør 
– Pesto
– Hjemmelavet Humus
– Hjemmelavet aioli & ajvar
– Sprøde grissini & mix af oliven

– Foccacciabrød bagt med olie & rosmarinsalt, hertil urtemayo

Anmeldelse fra trustpilot af Anders

Fremragende til selskaber

Jeg har brugt DiningSix til selskabsarrangemter en håndfuld gange, og de leverer hver gang. Maden er altid veltilberedt og gennemtænkt, og så har de en fantastisk service. Mine bedste anbefalinger.

Anmeldelse fra trustpilot af Sanne

Den bedste service

Den bedste service. Årets nytårsmad blev redet at dette firma og maden var såå lækker og nem og udfører… er ikke sidste gang jeg bestiller derfra. Alle var begejstret og prisen var god.

Anmeldelse fra trustpilot af Martin

Den bedste service

Den bedste service. Årets nytårsmad blev redet at dette firma og maden var såå lækker og nem og udfører… er ikke sidste gang jeg bestiller derfra. Alle var begejstret og prisen var god.

  • Fingermad til fest

    Sammensæt din egen tapas buffet

Tapas catering fra DiningSix

DiningSix har sammensat en tapas menu ud af huset, der tager udgangspunkt i sydens tapas traditioner og kombinerer dem med et par nordiske elementer. Vi har alt i alt valgt de bedste tapas elementer så I får den mest optimale tapas oplevelse. 

Tapas ud af huset København og Århus

Når I bestiller tapas ud af huset, i Århus eller København, vil du opleve, at I får en tapas oplevelse, hvor I slipper for besværet og bare kan nyde jeres tapas arrangement med jeres gæster. Vores tapas ud af huset afleveres klar til servering. Alt I skal tænke over er, om I vil have leveret eller selv afhente jeres tapas i Århus eller København.

Praktiske ting om vores Tapas menu

DiningSix tapas menu kan leveres helt ned til 4 kuverter, og vi har intet maximum antal på tapas kuverter. Tapas catering skal bestilles senest 72 timer inden levering- eller afhentningstidspunkt. I forbindelse med tapas ud af huset for store events eller firmafester, kan det være en god ide at være ude i god tid, og at kontakte os via telefon inden du afgiver bestillingen. 

I nogle tilfælde kan vi være fleksible med menu i store bestillinger, men vi har valgt tilføje 17 tilkøbsretter og snacks, så alle kan skræddersy det tapasbord de ønsker. 

Kan tapas menuen fungere som Tapas buffet?

Vores Tapas ud af huset kommer anrettet på fade, der kan stilles op som en tapas buffet. Alternativt kan I vælge at servere menuen som fingermad ved spisebordet. Hele tapas menuen, og tilvalgte tapas elementer, er anrettet således at de fungerer til både siddende og stående Tapas.

Reception, studenterfester og andre events hvor fingermad til festen er en nødvendighed – Vi klarer den for dig! 

Har du spørgsmål?

Praktisk infomation

Hvordan leveres maden?
Hvordan med rengøring af fade og skåle?
Hvor meget fylder det?

 

 

Se sæson menuer

Juleaften menu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Lækkert og enkelt – Lad os stå for maden til din juleaften! Julemaden afhentes eller leveres den 23 december og maden kræver minimal tilberedning. Brug i stedet tiden til at overpynte juletræet og få set det sidste afsnit af julekalenderen.

DiningSix Julemenu

225 DKK

Minimal tilberedning

Inkl. Mandelgave

Til jer, der ønsker nem, lækker julemad. Forret, hovedret og dessert, der falder i hele selskabets smag. Menuen kræver minimal tilberedning. Det betyder, at I har meget mere tid til hinanden og til julehyggen! Læs mere under “bestil her”.

Klassisk Julemenu

249 DKK

Klar til servering

Inkl. Mandelgave

Til jer, der er vilde med det traditionelle julefrokostbord. Den klassiske julemenu indeholder alt det, der hører til på julebordet. Tilsæt blot gæster med nissehuer, så er I klar til en dejlig middag. Alt maden er klar til servering, når I modtager den.
Bestil nytårsmenu