KöD
KöD er både navn og tema for vores restauranter, der er centralt beliggende i Aarhus, København, Oslo, Stavanger og London.
Konceptet er simpelt: perfekt stegte bøffer med godt tilbehør, nøje udvalgte vine af god kvalitet og sidst men ikke mindst; en atmosfære, der får dig til at komme tilbage.
Keyser Social
Hos Keyser ønsker vi at udforske det asiatiske køkken og alle dets facetter. Med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken gør vi en dyd ud af at servere mad, der er en fryd for både øjne og smagsløg. Således kan du glæde dig til smagene og farverne fra det asiatiske køkken kombineret med Nordens lækre og friske råvarer.
Med vores Keyser Social-menuer á 10 og 13 serveringer tager vi dig med på en længere asiatisk smagsrejse og giver dig muligheden for at opleve de mange forskellige nuancer det farverige køkken har at byde på.
Klokken
Hos Klokken kan du glæde dig til traditionel, dansk mad baseret på godt håndværk. Her fokuserer vi på det danske køkkens klassikere ved at være tro mod vores rødder og gøre brug af de bedste råvarer.
Klokken byder indenfor til både frokost- og aftenservering. Vil du hellere nyde din mad hjemme, så tilbyder vi også vores varierede udvalg af smørrebrød som take-away.
Klokken inviterer indenfor til et klassisk dansk køkken, hvor gæsterne kan nyde traditionel, dansk mad af høj kvalitet i hyggelige og afslappende omgivelser.
Basso
Velkommen til Social Dining hos Restaurant Basso, hvor den fuldendte madoplevelse er givet ved dét at være sammen om noget!
Hos Basso tager vi vores gæster gennem en længere smagsrejse med en Social Dining-oplevelse bestående af hhv. 10 og 13 serveringer.
Her får du som gæst mulighed for at opleve flere forskellige retter og få mange forskellige smagsindtryk under én samlet middag.
Vores Social Dining Menu skifter efter sæson, men er altid stærkt inspireret af det italienske køkken. Med en naturlig respekt for vores danske rødder og råvarer får menuen et nordisk twist; på Basso bruger vi nemlig Nordens lækre råvarer, når vi lader os inspirere af den italienske madkultur
Cinco
Tag med os på opdagelse langs Amazonfloden og de latinamerikanske kyster og glæd dig til en madoplevelse fuld af intensitet, smag og varme. Hos Cinco tager vi udgangspunkt i nordiske råvarer og forvandler dem til en autentisk latinamerikansk madoplevelse.
Glæd dig til varmen og intensiteten fra det latinamerikanske køkken kombineret med Nordens lækre og friske råvarer
Feed Bistro
Lad dine smagsløg blive udfordret, når vi inviterer indenfor til et ukonventionelt og eksperimentelt køkken, hvor kun fantasien sætter grænserne for hvad der er muligt – og lovligt! Hos Feed Bistro er vi nemlig ikke bange for at lege med hverken smagssammensætninger eller råvarer.
Vores menu er udviklet af Jacob Jørgsholm og er enkel og nem at forstå: Jacob har udvalgt sine egne yndlingsretter og piftet dem op med råvarer, der sparker r**! Derfor kan du glæde dig til at sætte tænderne i vaskeægte klassikere, som du aldrig har smagt dem før!
Der er altså lagt i kakkelovnen til et brag af en aften, når du træder ind i Feed Bistros univers, der byder på en fandenivoldsk symfoni af luksusråvarer, kæk betjening, neonskilte og legende kokkekunst.