OBS! Vi oplever stor efterspørgsel på vores julemenuer i år, enkelte datoer kan blive udsolgt.
Vi opfordrer derfor til at du bestiller din menu senest en uge i forvejen. Vi glæder os til at lave mad til dig!

Fredag den 2. december og Lørdag den 3. december er der udsolgt i Aarhus
Fredag den 2. december kan du udelukkende købe kolde menuer i København

Påskefrokost

Kan bestilles fra 1 april til 30 april

Kræver minimal tilberedning

Påsken står atter for døren. Lad os gøre påskefrokosten 2022 nem og lækker for dig og dem, du holder af. Vi har sammensat en dejlig, forårsfrisk påskemenu, med alt hvad hjertet begærer.

Det kolde påskebordet består af marinerede sild med hjemmelavet karrysalat, æg og rejer med urtecreme og dild. Efter det kolde bord, kan I glæde jer til lune fiskefileter med hjemmerørt remulade, klassiske tarteletter, lun leverpostej – og selvfølgelig, frikadeller med hjemmelavet rødkål. Slut påske-måltidet af med luftig drømmekage med vaniljecreme og crumble.

God påske og god appetit.

Du kan bestille minimum 4 kuverter. Menuen leveres kold og har en tilberedningstid på ca. 20 minutter. 

Første servering
Marinerede sild m. hjemmelavet karrysalat & syltede rødløg
Æg & rejer m. urtecreme og dild
Hertil rugbrød fra Lagkagehuset m. smør

Anden servering
Rødspættefilet m. hjemmerørt remoulade & citron
Klassiske tarteletter m. høns i asparges
Frikadeller & hjemmelavet rødkål m. varme krydderier
Lun leverpostej m. ristede svampe & sprød bacon
Hertil rugbrød fra Lagkagehuset m. smør

Det søde
Drømmekage m vaniljecreme & crumble

195,- pr kuvert
  • Mulighed for tilkøb til menuen

  • – Veganer Alternativ (gluten- og laktos…
    225,-
  • – Pescetar alternativ
    230,-
Hvornår holder man påskefrokost?

Hvornår man holder påskefrokost afhænger selvfølgelig af, hvornår påsken falder. Påskedagene strækker sig over flere dage. Den første er Palmesøndag, der ligger søndagen inden påske. Det er også en fin dag at holde påskefrokost. Hvornår holder man ellers påskefrokost – det kan man gøre i de følgende påskedage. Påsken har mange dage, hvor man kan holde påskefrokost. Man kan holde påskefrokost Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag og 2. Påskedag. Vi har at gøre med en dejlig lille miniferie. 

Den bedste dag til hvornår holder man påskefrokost synes vi er Påskedag, men det er selvfølgelig helt op til dig! Så hvornår holder man påskefrokost? Det er der ikke noget rigtigt svar på. Læg påskefrokosten hvor det passer dig og dine gæster bedst.

Hvad spiser man til påskefrokost?

Ja, hvad serverer man til påskefrokost? Der findes nok et hav af forskellige udgaver,  når det kommer til det helt store påskebord. Når det kommer til spørgsmålet: hvad spiser man til påskefrokost, er der dog nogle elementer, som vi mener er helt essentielle.

Hvad spiser man til påskefrokost – ifølge DiningSix: 

Vi er store tilhængere af flere forskellige serveringer! Til en helt traditionel påskefrokost starter vi med et godt koldt bord. På det kolde påskefrokost bord finder vi mange klassiske påskefrokost retter. Først og fremmest skal der være noget lækkert brød. En god bund har afgørende betydning for resten af hvad man spiser til påskefrokost. Vi foreslår følgende retter til påskefrokost – det kolde bord.

Hvad skal på det kolde bord?

  • Æg og rejer (og det kan være i mange forskellige afskygninger)
  • Marinerede sild
  • Karrysalat og syltede løg

Hvad spiser man til påskefrokost efter det kolde bord? Du gættede rigtigt – Det varme bord! På det varme bord finder du også mange lækre retter til påskefrokost. Du kan finde et hav af ideer til hvad man spiser til påskefrokost og du kan lave maden selv, eller bestille påskefrokost ud af huset.

Hos DiningSix kan du bestille påskefrokost ud af huset. Vi har sammensat en dejlig menu, der rummer alt det, der hører sig til. På det varme påskefrokost bord serverer vi: 

  • Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
  • Klassiske tarteletter med høns i asparges
  • Frikadeller & hjemmelavet rødkål med varme krydderier
  • Lun leverpostej med ristede svampe og sprød bacon

Hvad får man til påskefrokost hjemme hos dig? Du bestemmer selvfølgelig helt selv! Hvis du er til en mere utraditionel påskefrokost kan du gå på opdagelse i nogle af vores andre menuer. Det vigtigste er, at du får en god anledning til at hygge dig med dem, du holder af.

Hvorfor holder vi påskefrokost?

Hvorfor holder vi påskefrokost? Påsken er en kristen højtid. Ifølge kristendommen, red Jesus ind i Jerusalem palmesøndag, søndagen inden det, der nu er påsken. På skærtorsdag spiste Jesus et påskemåltid med sine disciple og natten til langfredag blev han taget til fange af romerske soldater. Langfredag hang Jesus på korset. Hvorfor holder vi påskefrokost i dag? Det gør vi for at mindes og fejre at Jesus Påskedag genopstod og farrede til himmels.

Hvorfor holder vi påskefrokost i dag? Ja – i dagens Danmark er højtiden ikke længere bundet så meget op på religion. Nogle har tradition for at gå i kirken, men mange nyder også bare at samles.

Påskefrokosten er en god anledning til at samles med familie og venner. Vi holder påskefrokost for at hygge os med dem, vi holder af. Hvorfor holder du påskefrokost?

Kødfri selskabsmenu?

Vi har sammensat to alternative versioner af selskabsmenuen, der tilgodeser hhv. pescetarer samt vegetarer/veganere. De to menuer består af lækre alternativer, på den måde er I sikre på, at alle i selskabet kan spise med.

Veganer Alternativ (gluten- og laktosefri) menu

Forret
– Glutenfrit brød med havsalt og rosmarin
– Humus m. citron, hvidløg & tahin samt brød
– Hjertesalat m. mandelpesto & jordnødder.
Hovedret
– Lune linse/kikærtedeller m. rødbede samt små tomater og pesto
– Spidskål m. hasselnødder & citronolie
– Små ovnbagte kartofler m. flagesalt & urteolie
Dessert
– Syltet frugt m. kokoscreme & frysetørrede hindbær

OBS! Menuen er laktose og glutenfri

Pescetar alternativ menu

Forret
– Friskbagt brød med havsalt og rosmarin
– Tatar af røget laks m. dild og citron
– Hjertesalat m. mandelpesto & jordnødder

Hovedret
– Torsk bagt med pesto samt små tomater
– Kartoffel med rosmarin & flagesalt
– Hjemmelavet citron aioli

Dessert
– Syltet frugt med kokoscreme og frysetørrede hindbær

Har du spørgsmål? Kontakt vores support på 69 15 69 82

Fantastik, igen igen!

Jeg skriver normalt aldrig på trustpilot, men DiningSix har simpelthen været en fantastisk oplevelse 3 gange indenfor kort tid.

Lækkert mad, rigeligt mad, bred variation af retter og rigtig gode priser!

Jonas på trustpilot

Anbefalelsesværdig sublim mad

Vi bestilte buffet til en 18 års fødselsdag. Maden kom til tiden, og der blevet givet detaljeret instruktion i hvorledes det hele skulle anrettes. Maden var fantastisk, og der var rigeligt af den. Faktisk så meget at vi overså 2 roast i varmeskabet, men de var ikke savnet….
De varmeste anbefalinger gives fra mig. Jeg bruger dem gerne igen

Yvonne på trustpilot

Praktisk information

Læs de mest stillede sprøgsmål samt generelt pratisk info og se om dit sprøgsmål bliver besvaret.

Vidste du, at når du bestiller mad fra DiningSix, så kommer alt anrettet og klar til servering ved modtagelsen? Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om tilberedning og stegetider, men i stedet kan bruge tiden med dine gæster.


Bestil nu

Hvornår kan jeg senest bestille?

Du kan senest bestille maden 72 timer inden du ønsker afhentning eller levering.

Kan jeg ændre i min bestilling?

Ja, du kan justere din bestilling op, frem til tre dage (72 timer) før leveringsdagen.

Hvis du ønsker at justere din bestilling ned, kan det kun ske ved køb af en afbestillingsforsikring, der sikrer at du kan få dine penge igen, hvis du eller nogle af dine gæster skulle blive syge og/eller forhindret i at deltage i dit arrangement.

Du er altid meget velkommen til at ringe til os hos kundeservice og spørge om det er muligt at justere op senere end 3 dage før levering. Vi kan dog ikke love, at vi kan ændre i bestillingen efter fristen.
Tlf. 69 15 69 82

OBS! Der kan forekomme andre vilkår ved menuer leveret til særlige højtider, heriblandt jul og nytår.

Hvordan modtager jeg min mad?

Menuen ankommer i pæn engangsemballage. Emballagen kan bruges til servering eller nemt anrettes i egne fade hvis du ønsker det.

DiningSix koldmenu med minimal tilberedening

Har I vegetariske alternativer?

Ja! Under hver menu er der mulighed for at bestille lækre vegetariske og veganske alternativer.

Hvad koster levering af maden?

Det er afstanden fra køkkenet til leveringsstedet, der afgør prisen. Leveringsprisen starter ved 350 kroner. Du kan finde din præcise leveringspris i bestillingsformularen under hver menu.

I hvilket tidsrum kan jeg få leveret maden?

Vi kan levere denne menu mellem kl. 11.00 – 19.00 alle ugens dage.
Leveringstidspunktet bestemmer I! Du vælger tidspunktet i bestillingsformularen under hver menu.

Såfremt I ønsker at få maden på et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan levering eller afhentning i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.

I hvilket tidsrum kan jeg afhente maden?

Afhentning af menuen forgår mellem 11.00 – 18.00 alle ugens dage
– Valg af afhentningstidspunkt finder du i bestillingsformularen under hver menu.

Såfremt I ønsker at afhente maden et helt specifik tidspunkt, uden for vores normale tider, kan det i nogle tilfældes arrangeres efter aftale.

Hvor tilbageleverer jeg servicen?

Du skal ikke tilbageleverer servicen, da denne menu kommer engangsemballage.

Spørgsmål omkring min ordre eller andet?

Har I en henvendelse om pludseligt opståede spørgsmål om ordre så tøv ikke med at kontakte os på mail: info@diningsix.dk

Eller ring til os på:
Tlf. 69 15 69 82

 

Opvarme / tilberede.

Menu tager ca. 20 min at opvarme / tilberede. For at tilberede Menuen skal du bruge en ovn og en kogeplade med plads til én gryde. Menuen ankommer altid kold. Du kan se vores tilberedningsvejledninger her.

Corona og afbestilling

Værd at vide om Coronavirus – Forholdsregler og retningslinjer Hos DiningSix har vi selvfølgelig taget stilling til Coronavirus.

Alle vores informationer stammer fra Fødevarestyrelsen og Sundhedsstyrelsen. Hvis du har andre spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os!

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du bestiller mad hos os. Derfor har vi samlet lidt informationer om Corona og mad.

Corona og mad:

Smitter Coronavirus gennem mad? Fødevarestyrelsen skriver følgende om risikoen for smitte gennem mad: “Intet tyder på, at coronavirus smitter gennem mad, men via dråber fra host og nys fra smittede personer.”

På verdensplan er der ingen rapporter om, at coronavirus har smittet mennesker via fødevarer eller fødevareemballager. Hvordan skal jeg forholde mig til buffetservering? Du kan stadig serverer buffet til dit selskab! Fødevarestyrelsen henviser til, at man følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god håndhygiejne, nys og host i ærmet.

Når I vælger buffetservering, er det en god ide at have fokus på kontaktflader. Hav en håndsprit stående ved buffeten, så gæsterne kan spritte hænderne, inden de tager mad. Risikoen for at blive smittet med Coronavirus, når man rører ved flader eller ting, er generelt lille. Det kan dog ske, hvis en smittet person nyser i hånden og herefter rører ved kontaktflader.

Sundhedsstyrelsen definerer: Kontaktsmitte: er smitte via overflader med virus, som man rører ved, og derefter rører sig i næse, øjne eller mund. Risikoen for kontaktsmitte mindskes ved god håndhygiejne og rengøring.

DiningSix Køkkener:

Hvilke ekstra forholdsregler tager I for at begrænse udbredelsen af Coronavirus i jeres virksomhed?
Vi følger vores sædvanlige, gode hygiejneprocedurer i vores køkkener. De regler vi normalt følger, beskytter allerede mod Coronavirus. Såfremt en medarbejder skulle blive syg, følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Jeppe Andersen – Køkkenchef, Aarhus

Forespørgsler?

Mangler du rådgivning eller har du spørgsmål vedr. et fremtidigt arrangement, så udfyld formularen nedenfor, og vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Support

Har i en henvendelse pludseligt opståede spørgsmål eller komplikationer i bestillingsprocessen, så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon – så hjælper vi dig igennem, så godt vi kan.
Tlf. 69156982
  • Man-fredag: 09:00 – 20:00
  • Lørdag: 10:00 – 20:00
  • Søndag: 11:00 – 20:00
Prøv også

Klassisk Julemenu – Kold

275 DKK

Minimal tilberedning

Inklusiv mandelgave

Bring julehyggen hjem med DiningSix klassiske julemenu. Denne menu byder på alle de gode klassikere fra sild til risalamande og alt derimellem. Den kolde menu kræver minimal tilberedning og kan bestilles alle ugens dage. Du skal blot lune retter i ovnen og på komfuret.

KöD Menu

Fra 300 DKK

Klar til servering

UDSOLGT DEN 2.DEC

Til dig, der gerne vil have en bid af KöD-stemningen med hjem til dit eget spisebord. Vi har kreeret en klassisk KöD menu med kendte elementer fra menukortet i restauranten. Vi sørger for maden, men den gode betjening må du selv stå for.

Tapas menu

Fra 180 DKK

Klar til servering

Vi er vilde med tapas! De mange små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse. I vores tapasmenu får dine gæster det fantastiske, klassiske oste- og pølsebord. Du kan selv være med til at præge menuen – vi har flere lækre hapsere, som du kan vælge til.

Fremragende til selskaber

Jeg har brugt DiningSix til selskabsarrangemter en håndfuld gange, og de leverer hver gang. Maden er altid veltilberedt og gennemtænkt, og så har de en fantastisk service. Mine bedste anbefalinger.

Anmeldelse fra trustpilot af Anders

Den bedste service

Den bedste service. Årets nytårs mad blev redet at dette firma og maden var så lækker og nem og udfører… er ikke sidste gang jeg bestiller derfra. Alle var begejstret og prisen var god.

Anmeldelse fra trustpilot af Sanne

Barnedåb

Vi havde brugt dem til vores datters barnedåb. Alle gæster var vilde med maden, og det er ikke sidste gang vi bruger dem. Vi fik et stort udvalg af deres tapas.
Anmeldelse fra trustpilot af Martin