Bare rolig, du kan trygt bestille! Du har nemlig gratis afbestilling frem til 4 dage før levering – Gælder alle ordre med levering inden 25 december 2020

Flotte festlokaler i København – Nordatlantens Brygge

– Elegant festlokale i hjertet af København

Vores faste samarbejdspartner Anna Nørgaard fra Pift har mere end 10 års erfaring i event- og bryllups- planlægning og afvikling.
Ønsker I mere end bare at booke lokale og catering? Så kan Anna sikrer jer en professionel indsigt og kreativ sparring der sikrer jer at I udnytter jeres budget bedst muligt, samt får det meste og bedste ud af jeres arrangement.  

Skriv på anna@thepift.com

Bryggens smukkeste lokation

De rå og rustikke selskabslokaler ligger på 5. sal i kulturhuset, hvilket giver en fantastisk udsigt til både Nyhavn og Operaen. Københavns Havn, som ligger i umiddelbar forbindelse med Nordatlantens Brygge, er med til at skabe den helt specielle stemning. Det gør det muligt at ankomme med båd til pakhuset, og lægge til ved husets helt egen kajplads. Hvis en båd ikke er aktuel, så er der også gode parkeringsmuligheder i det nærliggende P-hus på Papirøen, som er blot 300 m. fra Nordatlantens Brygge.

Lokalerne kan rumme op til 350 gæster afhængig af arrangementets karakter, og med både scene, caféborde, bar samt alm. stole og borde, så er det kun fantasien, der sætter grænserne for festen.

På Nordatlantens Brygge i København finder du nogle helt unikke festlokaler, som kan danne rammerne om den perfekte fest. Det historiske pakhus emmer af charme og hygge, du ikke finder i andre selskabslokaler i byen.

Til daglig er det gamle pakhus et velbesøgt kulturhus for de nordatlantiske lande; Island, Færøerne og Grønland. Som en enestående mulighed er der åbnet op for at også privatpersoner kan leje de spændende festlokaler midt i København.

Information

Plads: Lokale 1: op til 170 – Lokale 2 op til 140
Adresse: Strandgade 91, 1401 København
Parkeringsmuligheder: Ok, mod betaling
Offentlig tranport: (Metro 900m – Havnebus 100m)

Vores kunder siger

Barnedåb 
80 personer 
Afholdt i Kløverbyen, København 

“Tak for et rigtig godt arrangement i lørdags. Maden og servicen var helt i top og alt spillede perfekt. Alle i selskabet roste maden til skyerne og var imponeret over jeres service og imødekommenhed.”
– Maria og Tommy

Bliv ringet op

Vil du hører mere om hvad vi kan tilbyde dig?
Udfyld dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig.

Priser


Leje af lokalet kan kun finde sted ved samtidig bestilling af mad og personale hos os. Vi har et udvalg af lækre menuer og retter, der kan sammensættes til netop jeres ønsker og behov.

Vores menuer er inspireret af de populære retter og opskrifter fra vores restauranter. Nogle er præsenteret i deres populære, klassiske form; andre med et gastronomisk twist. Madens æstetiske kanter, dufte og smage går hånd i hånd med det smukke lokale

Efter mange års erfaring i branchen tør vi godt love, at vores forskellige menuer vil falde i alles smag. Skulle I alligevel ønske noget, der ikke kan findes i menuen, er vi meget åbne for dialog, så vi sammen kan nå frem til netop dét, der vil gøre jeres aften uforglemmelig.

Jeres ønsker i fokus

Efter en indledende dialog samt en eventuel fremvisning af lokalet, vil én af vores eventkoordinatorer overtage forløbet.

I samråd med denne koordinator vil I være med til at danne de rammer, der vil lede os frem til lige præcis den aften, I ønsker jer.

Hos DiningSix er vi tilstede under hele forløbet – vi følger dit arrangement helt til dørs.

Selskab på vores restauranter

Vi tilbyder et bredt udvalg af selskabsmenuer på vores forskellige restauranter, som ligger på centrale beliggenheder både i Aarhus og København.

Restaurant KöD

Kød fra Danmark, Uruguay, Australien og USA

Restaurant Basso

Italiensk social dining

Vores kunder siger

Nytårskur 
40-100 personer 

Vi havde den fornøjelse at benytte Dining Six i forbindelse med afviklingen af vores nytårskur. Dining Six var både i planlægningsfasen såvel som i eksekveringen af det pågældende event yderst servicemindet. Mad, vin, cocktails – og ikke mindst betjeningen – var i top. Jeg kan kun anbefale andre at samarbejde med Dining Six.
– Adam

Kontakt os

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud