Bare rolig, du kan trygt bestille! Du har nemlig gratis afbestilling frem til 4 dage før levering – Gælder alle ordre med levering inden 25 december 2020

Hyggelige og unikke selskabslokaler på amager

– Elegant festlokale i København

Københavns smukkeste lokation

I grønne omgivelser finder du vores flotte og rummelige selskabslokale; perfekt til både den intime familiesammenkomst eller store festlighed Lokalet har et smukt lysindfald fra de store vinduespartier, der omkranser lokalet – dette giver en hyggelig stemning. Lokalets centrale beliggenhed i København – kun 10 min. fra hovedbanegården – kombineret med omkringliggende grønne arealer samt gode parkeringsforhold gør dette selskabslokale til noget helt unikt.

Stor terrasse
Start din fest ud med bobler og appetizers i det fri på den dertilhørende store terrasse og giv din fest en ekstra dimension i de friske forårsmåneder eller lune sommeraftener. Terrassen danner de perfekte rammer til de gæster, der ønsker at trække lidt luft eller blot dele gode snakke og stunder.

Med Kløvermarken og DiningsSix oplever du en stemning og et miljø, der giver inspiration til enhver type arrangement. I vores store, åbne og lyse lokaliteter er der gode muligheder for bevægelsesfrihed. Vores professionelle medarbejdere har stor erfaring med gennemførelse af såvel store som små selskaber og arrangementer og er med til at sikre rammerne for en vellykket afvikling.

Information

Plads: op til 150 spisende
Adresse: Raffinderivej 8, 2300 København S
Parkeringsmuligheder: Rigtigt gode
Offentlig transport: Metro: 1,5 km – Bus 20m Rute 37
Lokalet kan deles op så der er fx er legeoområde til børn.

Vores kunder siger

Barnedåb 
80 personer 
Afholdt i Kløverbyen, København 

“Tak for et rigtig godt arrangement i lørdags. Maden og servicen var helt i top og alt spillede perfekt. Alle i selskabet roste maden til skyerne og var imponeret over jeres service og imødekommenhed.”
– Maria og Tommy

Bliv ringet op

Vil du hører mere om hvad vi kan tilbyde dig?
Udfyld dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig.

Priser


Leje af lokalet kan kun finde sted ved samtidig bestilling af mad og personale hos os. Vi har et udvalg af lækre menuer og retter, der kan sammensættes til netop jeres ønsker og behov.

Vores menuer er inspireret af de populære retter og opskrifter fra vores restauranter. Nogle er præsenteret i deres populære, klassiske form; andre med et gastronomisk twist. Madens æstetiske kanter, dufte og smage går hånd i hånd med det smukke lokale

Efter mange års erfaring i branchen tør vi godt love, at vores forskellige menuer vil falde i alles smag. Skulle I alligevel ønske noget, der ikke kan findes i menuen, er vi meget åbne for dialog, så vi sammen kan nå frem til netop dét, der vil gøre jeres aften uforglemmelig.

Jeres ønsker i fokus

Efter en indledende dialog samt en eventuel fremvisning af lokalet, vil én af vores eventkoordinatorer overtage forløbet.

I samråd med denne koordinator vil I være med til at danne de rammer, der vil lede os frem til lige præcis den aften, I ønsker jer.

Hos DiningSix er vi tilstede under hele forløbet – vi følger dit arrangement helt til dørs.

Selskab på vores restauranter

Vi tilbyder et bredt udvalg af selskabsmenuer på vores forskellige restauranter, som ligger på centrale beliggenheder både i Aarhus og København.

Restaurant KöD

Kød fra Danmark, Uruguay, Australien og USA

Restaurant Basso

Italiensk social dining

Vores kunder siger

Nytårskur 
40-100 personer 

Vi havde den fornøjelse at benytte Dining Six i forbindelse med afviklingen af vores nytårskur. Dining Six var både i planlægningsfasen såvel som i eksekveringen af det pågældende event yderst servicemindet. Mad, vin, cocktails – og ikke mindst betjeningen – var i top. Jeg kan kun anbefale andre at samarbejde med Dining Six.
– Adam

Kontakt os

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud