Skip to main content

Juleaften Menu
Tilberedningsvejledning


Læs guiden godt igennem, når du modtager din julemiddag og tjek om alt er kommet med i din levering.

Start tilberedningen en halv time før, I ønsker at spise:

  • Tænd ovnen på varmluft 190° og lad den varme op til den er 190°

OBS! LÅG TAGES AF ALLE ELEMENTER, FØR DE SÆTTES I OVNEN

  1. Sæt både andelår & kartofler i ovnen
  2. Sæt minuturet på 15 minutter
  3. Når uret ringer, sæt nu andebrystet ind til andelår & kartofler
  4. Sæt minuturet på 10 minutter
  5. Sovsen varmes i en gryde
  6. Rødkålen lunes i en gryde
  7. Maden er færdig og tages ud af ovnen, når minuturet ringer
  8. Nu mangler du blot at skære andebrystet i skiver og anrette på fade eller tallerken, så er jeres middag klar!

OBS! Skær kødet i den ønskede tykkelse (vi anbefaler 1 til 0,5 cm). Det er vigtigt at give kødet rigeligt med salt efter udskæringen.

OVERSIGT OVER OVNTIDER PÅ 190°

Disse tider er vejledende, og det altid en god ide selv at mærke efter om maden er blevet varm, da ovne varmer forskeligt.

  • Andelår: ca. 25 minutter
  • Kartofler: ca. 25 minutter
  • Andebryst : ca. 10 minutter
  • Rødkål: ca. 10 minutter
  • Sovsen: ca. 10 minutter