Mad til jeres bryllup i Jylland

Er den store dag tæt på? Mad ud af huset til bryllup? Vi sørger for bryllupsmenuen, så I kan læne jer tilbage og nyde momentet. Med DiningSix’s mange års catering erfaring, kan I roligt overlade alt mad catering til os. 

Til et bryllup er maden en af de mange ting der skal være styr på, inden den store dag. Men for et vellykket bryllup, er maden helt essentiel. Ønsker I at vi letter tilberedning postyret? Vi står klar til at overtage alt madlavning, og de derved liggende tilberedning processer. Vi ønsker at være til stede til at maden bliver serveret på fadene – om det er vores eller egen personlige fade, er helt op til jer. 

Vintermenu

Fra 200 DKK

Klar til servering

Kan bestilles t.o.m 31 marts

Til dig, der vil løfte vinterhumøret med en lækker vintermenu! Vælg selv om I kan spise 2 eller 3 retter. Menuen er sammensat af efterårs råvarer og den smager fantastisk. Perfekt til en blæsene efterårsdag, der har brug for et lille, velsmagende løft. Velbekomme!

Tapas menu

Fra 180 DKK

Klar til servering

Vi er vilde med tapas! De mange små lækre anretninger gør tapas til en hyggelig, fælles spiseoplevelse. I vores tapasmenu får dine gæster det fantastiske, klassiske oste- og pølsebord. Du kan selv være med til at præge menuen – vi har flere lækre hapsere, som du kan vælge til.

DiningSix Favoritmenu

Fra 195 DKK

Klar til servering

Det er ikke for sjov, at vi kalder det en favoritmenu. Der er en favorit menu! Vi En lækker, lille buffet, der rummer alle de elementer, du godt kan lide. Det nuancerede udvalg falder med garanti i god jord hos både store og små. Måske bliver det også din favorit?

Forårsmenu / Konfirmationmenu

Fra 220 DKK

Klar til servering

Kan bestilles fra 1 april t.o.m 31 maj

Til dig, der gerne vil byde foråret velkommen. Vi har sammensat en dejlig forårsfrisk menu, der indeholder både surt og sødt. Inviter dine nærmeste, pynt bordet med friske blomster og lad os stå for alle forberedelserne.

Premium buffet

320 DKK

Minimal tilberedning

Den her menu kan beskrives med udtrykket: creme de la creme. Vores premium buffet er til dig, der skal bede om hele pakken… Der mangler nemlig ikke noget, når du sætter dig til bords med denne menu. Der er både forret, hovedret med flere forskellige slags kød og en lækker dessert.

Påskefrokost

225 DKK

Minimal tilberedning

Kan bestilles fra 1 april t.o.m 30 april

Til dig, der gerne vil nyde en lækker påskefrokost med dem, du holder af. Vi har sammensat en forårsfrisk påskemenu, der er god til både store og små. Glæd jer til både koldt og varmt påskebord og en god, gammel klassiker til dessert. Find påskekyllingerne frem og overlad resten til os.

Det eneste I skal tænke på, er at fornøje selskabet og skaber minder for livet med familie og venner

Et bryllup er en af de største, hvis ikke den største begivenhed man kommer til at holde. Vi vil gøre vores bedste for at gøre jeres dag helt uforglemmelig. Det er vigtigt, at maden til et bryllup spiller. DiningSix står inde med et stort udvalg af catering muligheder, hvor vi vil give jer og selskabet en ekstraordinær gastronomisk oplevelse, skræddersyet til selskabets præferencer. Med mange års catering erfaring, vil vores kokke kokkerere en bryllupsmenu, sammensat af de bedste kvalitets ingredienser og råvarer. 

Hvis I bestiller bryllups catering på DiningSix’s online hjemmeside til Jylland, sørger DiningSix for levering på selve dagen, hvor yderligere tilberedning processer ikke vil være nødvendigt. Vi står for alt det praktiske i køkkenet. I får tid til at fejrer kærligheden og hinanden. Vi overtager køkkentjansen. 

Giv selskabet fri mulighed for at socialisere med buffet! 

Blandt vores catering muligheder, tilbyder vi bryllups buffet som vi har haft stor succes med igennem tiden. Vores buffet giver selskabet god mulighed for at bevæge sig rundt i festlokalet, med fri mulighed for snak. Hvis man ønsker at kombinere portionsanretning og buffet, er dette selvfølgelig også en mulighed.

Det kunne være portionsanretning af både forret og dessert, og hovedretten til buffet. Hvad end I ønsker tapas, reception eller aftenmenu, så står DiningSix klar!

I skal have tilgodeset alle jeres ønsker på bryllupsdagen, hvilket DiningSix har den bedste kapacitet og service til at tilgodese. Hos DiningSix har vi ikke et maksimum på antal kuverter. Der tages stort hensyn, om end bryllupsselskabet er stort eller småt. 

Vi ser frem til at fejrer jer og vi glæder os meget til at være med til at skabe en mindeværdig bryllupsdag for jer.