• Kosmopol

    Københavns flotteste festsal og kan rumme alle typer af selskaber og egner sig fra alt mellem 30 og helt op til 150 gæster.

Den imponerende festsal indbyder – med sin originale stuk samt mondæne søjler og lysekroner – til både den intime og storslåede middag; til julefrokosten, fødselsdagen eller receptionen, og selvfølgelig til højtideligheder såsom bryllupper og konfirmationer. Salen egner sig til enhver form for fest.

Festsalen er på én gang både rummelig og stemningsfuld. Der er mulighed for at indrette salen, præcis som I ønsker det – uanset om ønsket er et stående arrangement eller siddende bespisning ved rund- eller langborde. Den smukke sal kan rumme fra alt imellem 30 og helt op til 150 gæster.

Vi vil løbende fremvise lokalet for interesserede samt komme med fleksible muligheder og løsninger, der vil passe til netop jeres ønsker. Send en mail på info@diningsix.dk for mere info og eventuelle fremvisninger.

Menuer og muligheder

I Kosmopol har I muligheden for at afholde selskaber og arrangementer. Vi tilbyder særlige selskabsmenuer, ligesom vi stiller lokaler og dygtigt personale til rådighed. I kan altid sende en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab.

OBS!
Dette er standardpakker.
Vi kan selvfølgelig tilpasse og være fleksible efter jeres ønsker.

Selskabsmenuer til alle lejligheder

TALLERKEN ANRETTET

Vælg imellem de forskellige retter i de kommende faner.

Alle menuer serveres altid med:
Munkebrød m/ durum, rosmarin, olivenolie & havsalt.
Estragon & Senneps mayo m. havsalt & rosenpeber

Standard (2 retter):
Hovedret + forret eller dessert
355,- pr. kuvert.

Den Populære (3 retter):
Vælg selv forret, hovedret og dessert
485,- pr. kuvert.

Luxus (4 retter)  :
Vælg selv 2 forretter, hovedret og dessert
545,- pr. kuvert.

All In (5 retter):
Vælg selv 2 forretter, 2 hovedret og 1 desserter
655,- pr. kuvert.

FORRETTER

Forret 1:
Cremet jordskokke suppe m. torsk , porreolie, jordskokke chips, syltet perleløg og urter.

Forret 2:
Bagt torsk med blomkålspure, brunetsmør med hasselnød & syltet perleløg

Forret 3:
Skalddyrsbisque med torsk, blåmusling, porreolie, samt sprød crouton med Aioli & urter.

Forret 4:
Koldrøget laks med rygeost, radiser og syltede agurker

Forret 5:
Grillet frisk tun med friteret risnudler, soya sauce, grillet agurk samt urter med porreolie (+25 kr.)

HOVEDRETTER

Hovedret 1:
Oksemørbrad med bagt rødbede, karamelliserede tomater, små kartofler & kraftig portvins glace. (+35,- kr.)

Hovedret 2:
Fransk unghane med kraftig hønsesky, tyttebær, gulerodspure, fennikel crudite, stegte østershatte.

Hovedret 3:
Okse fra Uruguay med små kartofler, grillet løgskaller, syltet tyttebær, stegte østerhatte & portvins glace.

Hovedret 4:
Okse fra Uruguay med små kartofler, smørpocheret porre, bøgerøget sprød bacon, kraftig glace samt syltet tyttebær.

Hovedret 5:
Ristet torskeryg med langtids bagte tomater, brændte løgskaller, små kartofler, sauce mousseline samt persille-olie.

DESSERTER

Dessert 1:
Cheesecake med creme på friskost og vanilje, Hindbær coulis, friske bær og kikse-crumble.

Dessert 2:
Citronkage m. citroncreme, marengs og citronmelisse.

Dessert 3:
Fransk chokoladekage med hvidchokolademousse, hindbær coulis, chokoladespåner, friske bær samt ristet hasselnødder.

Dessert 4:
Pærefromage med syltet pære, karameliseret hasselnød, saltet karamel & estragon

Dessert 5:
Mazarintærte med syltet æble, karamel, citroncreme & skovsyre

BUFFET

BUFFET: 
395 ,-

– Munkebrød m/ durum, rosmarin, olivenolie & havsalt.
– Estragon & Senneps mayo m. havsalt & rosenpeber

FORRET: 
– Røget laks med rygeostcreme, agurk & spæde salater
– Bagt, plukket torsk med syltet rødløg, rugbrøds crumble & dild.
– Tørsaltet skinke med aioli & rucola

HOVEDRET: 
– Kalveculotte
– Grillet oksemørbrads carpaccio med croutoner, gulerodscreme & kørvel (kold)
– Sensommersalat med lidt frisk grønkål, citronskal, tomater, syltet rødløg, & valnødder
– Smørstegte kartofler med timian
– Steak Fries
– Portvinsglace

DESSERT: 
– Cheesecake med hindbær & karamelliseret hvid chokolade
– Citronkage med citroncreme & marengs
– Vesterhavs ost med syltet bær

Pakkeløsninger til selskabsmenuer

Grundpakken

Grundpakken inkluderer

– Opdækning (lange eller runde borde)
inkl.: Service, Servietter (flade), Bloklys, Duge

– Betjening (servering og afrydning)

Drikkevarer        
Øl, vin ad libitum (Negroamaro & Alameda) – 3 timer (værdi 275,-)
Koldt vand – hele aftenen

– Oprydning

– Rengøring

Pris ekskl. mad:
495,- pr kuvert.

Tilkøb:

– Velkomstbobler 70,-
– Velkomstsnacks – 30,-
– Dessertvin 70,- per person / tillæg til ad libitum 75,-
– Avec til desserten (Avecvogn) – 85,- pr. person / ad libitum 110,-
– Øl Vand Vin adlibitum per ekstra time +80,-
– Kaffe til / efter desserten 25,-
– Bar 4 timer adlibitum 395,- (Drinks/Cocktails)
– Hotdogs til natmad : 25 ,-

Bryllupspakken

Bryllupspakken inkluderer

– Opdækning (lange eller runde borde)
inkl.: Service, Foldet servietter, Bloklys, Duge, Blomster & Kandilaber

– Betjening (Servering og afrydning)

Drikkevarer
Øl, vin ad libitum (Negroamaro & Alameda) – til kl. 02:00 (værdi 500,-)
Velkomstbobler (værdi 70,- per. kuvert)
Velkomstsnacks (værdi 30,- per. kuvert)
Koldt vand – hele aftenen

– Oprydning

– Rengøring

Pris ekskl. mad:
695,- pr kuvert.

Tilkøb:

– Dessertvin 70,- per person / tillæg til ad libitum 75,-
– Avec til desserten (Avecvogn) – 85,- pr. person / ad libitum 110,-
– Øl Vand Vin adlibitum per ekstra time +80,-
– Kaffe til / efter desserten 25,-
– Bar 4 timer adlibitum 395,- (Drinks/Cocktails)
– Hotdogs til natmad : 25 ,-

All-inclusivepakken

All-inclusivepakken inkluderer

– Opdækning (lange eller runde borde)
inkl.: Service, Servietter (flade), Bloklys, Duge, Blomster (værdi 300,-) 

– Betjening (Tallerkenservering og afrydning)

Drikkevarer        
Øl, vin ad libitum (Negroamaro & Alameda) – til kl 02.00 (værdi 500,-)
Velkomstbobler (værdi 70,- per. kuvert)
Velkomstsnacks (værdi 30,- per. kuvert)
Koldt vand – hele aftenen
Avec til desserten (Avecvogn) – Ad libitum
Dessertvin ad libitum
Kaffe til / efter desserten ad libitum
Bar 4 timer adlibitum 395,- (Sjusser, Drinks)

– Oprydning

– Rengøring

Pris ekskl. mad:
995,- pr kuvert.

Tilkøb:

– Øl Vand Vin adlibitum per ekstra time +80,-
– Hotdogs til natmad : 25 ,-

Menu 1

Forret
Tallerkenanrettet forret

Hovedret
Serveres som udskårne bøffer på delefade

Mørbrad – Danmark – græsfodret
Roast – Uruguay – kornfodret

Saucer:
Hjemmerørt Bearnaise
Madagaskarpeber sauce

Sides:
– Steakfries
– Chili fries
– Årstidens salater

 Kr. 350,- pr. person.

Menu 2

Forret
Tallerkenanrettet forret

Hovedret
Serveres som udskårne bøffer på delefade

Mørbrad – Danmark – græsfodret
Roast – Uruguay – kornfodret
Glaseret Unghane – Frankrig – Majsfodret

Saucer:
Hjemmerørt Bearnaise
Madagaskarpeber sauce

Sides:
– Steakfries
– Chili fries
– Tomat/Mozzarella salat
– Smørsauterede vilde svampe

Hovedret
Cheesecake – Bær & Knas

 Kr. 465,- pr. person.

Menu 3

Forret
Tallerkenanrettet forret

Hovedret
Serveres som udskårne bøffer på delefade

Mørbrad – Danmark – græsfodret
Roast – Uruguay – kornfodret
Glaseret Unghane – Frankrig – Majsfodret

Saucer:
Portvinsglace
Hjemmerørt Bearnaise
Madagaskarpeber sauce

Sides:
– Steakfries
– Chili fries
– Tomat/Mozzarella salat
– Smørsauterede vilde svampe
– Sprød salat
– Honningglaserede gulerødder m. feta

Hovedret
Cheesecake – Bær & knas
Fransk chokoladekage – Passioncoulis & knas

 Kr. 585,- pr. person.

Tilvalg

Alle tilvalg skal vælges af hele selskabet og er pr. person.

+ Ben
Marvben m. urterasp
Pr. 2 personer (dele ben)
45,-

+ Snacks
Blinis m. rygeost, syltet rødløg & ørred/lakse rogn & dild
& Mini Toast m. serrano, aioli & karse.
45,-

+ Velkomstbobler
Cava Brut eller Semi Seco
55,-

+ Kaffe og The
Friskbrygget stempel kaffe ad libitum & The i flere varianter
25,-

+ Kaffe, The & Avec
Friskbrygget stempel kaffe ad libitum & The i flere varianter.
Et glas Portvin, Baileys, Martell VS Cognac, Havana Club 7 Års Rom, Dessertvin eller Grappa
85,-

Fri øl, vin & vand (Standard) – 3 timer
Negroamaro “I Trattura”
Chardonnay Alameda
275,-

Fri øl, vin & vand (Luxus) – 3 timer
Ripasso Costa Regale
RK Riesling
395,-

Fri øl, vin & vand (Premium) – 3 timer
Zinfandel, Director’s Cut
Grüner Veltliner “Stein”
695,-

Priser

Leje af lokalet kan kun finde sted ved samtidig bestilling af mad og personale hos os. Vi har et udvalg af lækre menuer og retter, der kan sammensættes til netop jeres ønsker og behov.

Vores menuer er inspireret af de populære retter og opskrifter fra vores restauranter. Nogle er præsenteret i deres populære, klassiske form; andre med et gastronomisk twist. Madens æstetiske kanter, dufte og smage går hånd i hånd med det smukke Kosmopol

Efter mange års erfaring i branchen tør vi godt love, at vores forskellige menuer vil falde i alles smag. Skulle I alligevel ønske noget, der ikke kan findes i menuen, er vi meget åbne for dialog, så vi sammen kan nå frem til netop dét, der vil gøre jeres aften uforglemmelig.

Jeres ønsker i fokus

Efter en indledende dialog samt en eventuel fremvisning af lokalet, vil én af vores eventkoordinatorer overtage forløbet.

I samråd med denne koordinator vil I være med til at danne de rammer, der vil lede os frem til lige præcis den aften, I ønsker jer.

Hos DiningSix er vi tilstede under hele forløbet – vi følger dit arrangement helt til dørs.

Kontakt

Har denne mulighed vagt jeres interesse, eller kan vi på anden måde være behjælpelig til jeres næste arrangement, så er I altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Send os gerne en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab. Fang os på mailen – vi vender altid hurtigt tilbage.

E-mail: info@diningsix.dk 
Tlf.: +45 6915 1519

Adresse:
Kosmopol
Fiolstræde 44
1171 København K

Kalender

Du kan se kalenderen med datoer her: