• DiningSix Events

    DiningSix Events tager det bedste fra restauranterne – Maden, personalet og den unikke stemning og afvikler selskaber og arrangementer i unikke lokaler og omgivelser.

Arrangementer og Selskaber

DiningSix Events tager det bedste fra restauranterne – Maden, personalet og den unikke stemning og afvikler selskaber og arrangementer i unikke lokaler og omgivelser.

Vores kompetente og venlige personale er drevet af lysten til, at give dig og dine gæster en oplevelse udover det sædvanlige, hvor både humøret og serviceniveauet er i top.

DiningSix Events har unikke lokaler i Århus og København, men varetager gerne dit næste arrangement uanset, hvor i verden det skal være

Vil du kontaktes for et uforpligtende tilbud?

Nogen af vores tidligere referencer

Forskellige muligheder

Vi tilbyder forskellige muligheder og selskabslokaler både i Aarhus & København. Se nogen af de forskellige muligheder nedenfor.

Hvis man skulle have yderlige spørgsmål eller føler man mangler informationer på et specifikt lokale, så endelig tag kontakt til os.

Vi kan helt sikkert finde en løsning, som fungerer lige for Jer!

First Hotel Atlantic er en af vores mest benyttede selskabslokaler i Aarhus. Lokalet passer perfekt til alle typer af arrangementer, specielt firma arrangementer, hvor den skal have de 10% ekstra, samt et hyggeligt og intimt bryllup, hvor man kan nyde en af Aarhus’ absolutte bedste views.

I lokalet vil der være plads til max 150 personer.

I planlægningen af Jeres arrangement, skal der tages forbehold for lokalets beliggenhed og hotellets gæster. Arrangementet på First Hotel Atlantic skal derfor sluttes senest kl. 01:00.

Round Table er noget for sig selv. Lokalet er beliggende ved Balticagade ved Aarhus Havn, så i kort gåafstand fra Åen og byens forskellige hoteller.

Lokalet egner sig specielt godt til firmafesten eller fødselsdage/konfirmationer, hvor man ønsker at sidde for sig selv og intimt hele dagen eller aftenen.

Lokalet har en indbygget bar, Sonos-anlæng, samt flere fælles aktiviteter i form af bordfodbold, dart & den jyske klassiker; “slå-søm”.

I lokalet er der plads til max 75 personer, og man har lokalet til den lyse morgen, hvis det ønskes.

Den imponerende Festsal med sin originale stuk, store søjler og lysekroner indbyder til både den lille og store middag, til julefrokosten eller receptionen, og selvfølgelig til de private selskaber som bryllup, konfirmation og fødselsdag. Lokalet egner sig til en hver form for fest.

Festsalen er på én gang både rummelig og stemningsfuld. Der er mulighed for at indrette salen præcis som I ønsker det, hvad enten det er til siddende bespisning ved rund- eller langborde samt stående arrangementer.

Lokalet kan rumme alle typer af selskaber og egner sig fra alt mellem 30 og helt op til 150 gæster.

En gang om måneden dækker vi hele lokalet op, så I kan komme og se lokalet og dets potentiale. Se datoer få ”åbent hus” på siden her, samt tilmeld dig, hvis du allerede nu ved, at du kommer. Det er muligt, at planlægge en fremvisning på andre tidspunkter efter aftale, dog ikke garanteret opdækning

Nogle gange er hjemme bare bedst – Fortvivl ej!

Vi har mange års erfaring med afvikling af store selskaber med mange retters servering, cocktailbar, band, dj, natmad osv. udenfor vores egne tilgængelige lokaler.

Hvis i vil holde privatfest i et telt i haven eller huset, stor firmafest på kontoret, på lageret eller på taget så kan i roligt tage DiningSix i hånden – slå fantasien løs og lad os gøre jeres arrangement uforglemmeligt.

Vi bringer maden, personalet, baren, musikken og den professionelle og imødekommende service og dét i netop godt kunne tænke jer, med ud til jeres lokation, hvor end i verden det er. Send os gerne en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning der passer bedst til netop jeres selskab.

Fang os på mailen, vi vender altid hurtigt tilbage.

E-mail: info@diningsix.dk