• Adventshygge i Aarhus

    Tre søndage i december giver vi vores fantastiske gæster en tidlig julegave.

Adventshygge i Aarhus

I december måned har vi besluttet os for, at vi vil forkæle vores fantastiske gæster lidt ekstra. Vi har åbnet vores tre restauranter i Aarhus på tre særlig udvalgte søndage, og vi har sammensat en lækker menu på hver restaurant.

Vi glæder os rigtig meget til at byde Jer velkommen på adventsøndage.

Den fjerde søndag i advent håber vi, at I fået samlet jer inspiration til hjemmehygge i køkkenet, og at I får en fantastisk juleaften med jeres familie.

KöD AARHUS 1. søndag i advent 3. december

1. søndag i advent

Den 1. søndag i advent er KöD Aarhus vært for en hyggelig aften. Køkkenet har sammensat en menu som er med nogle vores bestsellers krydret med et lille twist af jul, og naturligvis indeholder både forret og hovedret vores vigtigste element, som naturligvis er mørt & saftigt “KöD”. 

Bordbookingen er åbent allerede nu, og vi åbner dørene allerede fra kl. 17:00 søndag d. 3. december.

Der kan ikke bestilles fra menukortet denne dag.

2 retter for 250,-
3 retter for 300,-

Menu

Forret:

OKSECARPACCIO
Dansk mørbrad -Vesterhavsost – syltede rødløg

Hovedret:

URUGUAY ROAST
Hereford – kornfodret

Steak fries á la KöD
Årstidens sprøde salat
Hjemmerørt lun bearnaise

Dessert:

“MARCIPANNA COTTA”
safransyltede pærer – skovsyre

SLAP AF 2. advent i søndag 10. december

2. advent i søndag

Den 2. søndag i advent er vores lille hyggelige perle, Slap Af, i latinerkvarteret vært for adventshyggen. Køkkenet har udvalgt signaturretter fra vores lækre menukort, som naturligvis får et ekstra lille twist af jul.

Slap Af er specielt kendt for den “afslappede” stemning, hvor man trygt kan læne sig tilbage og lade sig forføre af af den lækre mad og en cocktail eller et godt glas vin.

Bordbookingen er åbent allerede nu, og vi åbner dørene allerede fra kl. 17:00 søndag d. 10. december.

Der kan ikke bestilles fra menukortet denne dag.

3 retter for 250,-

Menu

Forret:

Velouté på høns m. hønsesouffle, citronverbenaolie,
urtesalat, sprød kylling & sylt

Hovedret:

Sprængt andebryst m. kartoffelcreme,
grønkål med citronskal, granatæble & sauce på and

Dessert:

Slap Af’s fortolkning af gulerodskage med havtornsmousse & marengs

BASSO 3. søndag i advent 17. december

3. søndag i advent

Den 3. søndag i advent er vores nyeste skud på stammen værter for en hyggelig aften.

Til dem som ikke kender konceptet, så er Basso et “Social Dining koncept”, hvor man får en masse små skønne serveringer, som man deler med resten af bordet.

Konceptet er italiensk inspireret, og med respekt for vores nordiske køkken har vi sammensat en række fantastiske retter.

Hvis man er stor tilhænger af, at få en masse forskellige smagsnuancer igennem en hel aften, så er Basso det perfekte sted at tilbringe den 3. søndag i advent.

Bordbookingen er åbent allerede nu, og vi åbner dørene allerede fra kl. 17:00 søndag d. 17. december.

Der kan ikke bestilles fra menukortet denne dag.

10 serveringer for 300,-

Menu

Snacks:

Grissini med Parma Reserva, trøffel & malt

Crostino med svampe, spinat & vaffel

Rejetatar med vagtelæg, sprød pasta & urter 

Forret:

Hjemmelavet mozzarella med variation af tomat, basilikumolie & røget salt

Kyllingepaté med ristet brød & reduceret figenbalsamico 

“Basso Salat” med radicchio, hjertesalat, cæsardressing & croutoner

Hovedret:

Casarecce pasta med hjemmelavet Salsicciafars, trøffel & rød mizuna

Rosastegt Berberi andebryst med kraftig sauce, løgpuré & urter

Grillet kål med syrnet fløde, urteolie & parmesan

Dessert:

Pizza slice med æble, kanel & vaniljeis